Palvelut

Reseptilääkkeet

Reseptilääkkeiden toimituksen yhteydessä neuvomme lääkkeiden oikean ja turvallisen käytön ja säilytyksen sekä lääkkeiden hinta- ja korvattavuusasiat. Tarkistamme myös lääkkeiden yhteensopivuuden sekä kerromme mahdollisista haittavaikutuksista. Apteekissamme palvelevat myös koulutetut sydän-, diabetes- ja astmayhdyshenkilöt.

Apteekillamme on sopimus useiden yritysten sairauskassojen kanssa. Kysy asiasta lisää apteekin henkilökunnalta.

Apteekkimme kautta on mahdollista uusia vanhentuneita sähköisiä reseptejä. Huomaathan, että kaikkia reseptejä ei kuitenkaan aina voida uusia apteekin kautta. Tällaisia reseptejä ovat kuuriluontoisesti käytettävien lääkkeiden reseptit sekä yksityisten lääkäriasemien kirjoittamat reseptit.

Apteekistamme on mahdollista saada myös dokumentteja reseptilääkkeisiin liittyen. Meiltä voit saada laskelmat lääkeostoista Kelaa tai vakuutusyhtiötä varten, ulkomaan tulosteet ulkomaan matkaa varten, yhteenvedon kaikista resepteistä sekä maksullisen Schengen-todistuksen.

Puolesta asiointi

Kun asioit jonkun puolesta apteekissa, tarvitset hänen Kela-korttinsa sekä noudettavan lääkkeen tiedot.  Muiden reseptiin liittyvien asioiden hoitoon apteekissa vaaditaan sähköinen apteekkiasiointivaltuutus. Voit antaa sähköisen valtuuden Väestörekisterikeskuksen ylläpitämässä Suomi.fi-verkkopalvelussa kirjautumalla palveluun omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai henkilökortin kansalaisvarmenteella. Valtuuden voi antaa myös kirjallisesti allekirjoittamalla Reseptin suostumuslomakkeen, jonka saa apteekista, terveydenhuollosta ja Kelan palvelupisteestä.

Palveluvalinta

Apteekissamme on tilava ja valoisa palveluvalinta, ja tiloissa pääsee helposti liikkumaan esimerkiksi pyörätuolin, rollaattorin tai lastenrattaiden kanssa. Apteekki sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksen 2. kerroksessa, jonne pääsee myös hissillä.

Lääkkeiden lisäksi valikoimaamme kuuluu laadukkaita apteekkikosmetiikkasarjoja. Meillä on myös laaja valikoima oman terveydentilan seurantaan tarkoitettuja mittareita ja laitteita (mm. verenpainemittarit, PEF-mittarit, pulssioksimetrit ja kuumemittarit).

Jos haluamaasi tuotetta ei löydy suoraan apteekin valikoimasta, tilaamme sen mielellämme. Päivittäiset tavarantoimitukset takaavat tuotteiden nopean saatavuuden ja tilatut tuotteet saapuvat yleensä jo seuraavaksi päiväksi.

Lääkejätteiden palautus apteekkiimme

Vanhentuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä. Voit palauttaa vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeesi maksutta apteekkiimme. Voit tulostaa myös muistilistan tästä.

Varmennekorttien rekisteröinti

Apteekkimme toimii varmennekorttien rekisteröintipisteenä terveydenhuollon ammattilaisille. Tarvittaessa teemme myös varakortteja. Varaa mukaasi passi tai henkilökortti (ajokortti ei käy). Palvelu on maksullinen.

Opiskelijaystävällinen apteekki

Apteekistamme saat opiskelijakortilla 10 %:n alennuksen kaikista lääkkeettömistä tuotteista, kuten vitamiineista, perusvoiteista, haavanhoitotuotteista ja kosmetiikasta.