Avainasiakkuus

Tervetuloa Tullintorin Apteekin Avainasiakkaaksi!

Avainasiakasohjelma palkitsee ostosten keskittämisestä ostohyvityseduilla sekä turvaa lääkityksesi onnistumisen ilman turhia riskejä. Liittyminen on helppoa ja maksutonta! Voit täyttää liittymislomakkeen Tullintorin Apteekissa tai sähköisesti verkossa.

Liity Avainasiakkaaksi tästä!

Avainbonus

Avainasiakkaana kaikki reseptivapaat ostoksesi kerryttävät Avainbonusta. Saat senhetkisen ostokertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla Avainasiakaskortilla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Avainbonuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

Ostot kalenterivuodessa Alennus %
50−100 € 1 %
101−200 € 2 %
201−300 € 3 %
301−500 € 4 %
> 500 € 5 %

Avaintarjoukset ja Avainapteekit-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Lisäksi asiakaslehden ajankohtaiset
ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Avaintarjouksiin voit tulla tutustumaan myös apteekille. Myös tarjoustuotteet kasvattavat ostokertymää.

Tutustu Avaintarjouksiin tästä!

Lääketurvallisuuden paraneminen

Kaikki ostotoksesi tallentuvat apteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Pyrimme aina varmistamaan sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.