Kosmetiikka

AcoAco

ACO on ruotsalainen ihonhoitosarja, joka sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Ihohoitosarja on kehitetty pohjoismaiselle iholle ja sarjaan kuuluu erilaisia tuotteita lääkevalmisteistä ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. Hellävaraisten kasvo- ja vartalotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy aurinkosuojatuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat muun muassa intiimihygieniaan, aknen ja ihottuman hoitoon sekä vauvojen ihon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avene Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

CeraVe

CeraVe on ihotautilääkäreiden kehittämä koko perheelle suunnattu ihonhoidon tuotesarja. CeraVe sisältää yhdistelmän kolmea ihon tuottamaa keramidia sekä rasvahappoja ja lipidejä, jotka yhdessä auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria. CeraVe-tuotteiden sisältämä patentoitu MVE-teknologia käyttää ainutlaatuista monivaiheista kosteutusjärjestelmää, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja jatkaa kosteuttamista pitkävaikutteisesti edistäen ihon suojatoiminnon suojaamista ja korjaamista.

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

LA ROCHE-POSAY

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu a_logo-mainLA ROCHEvarmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsille.

Tuotesarjan omille sivuille

Vichy Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »